Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLORIDA

U crkvi upucano četvero ljudi: Dvije osobe preminule, jedna od žrtvi imala 15 godina

američka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
01.02.2020.
u 22:35

Druge dvije žrtve su žena i jedan mladić te su oni zbog zadobivenih ozljeda završili u bolnici

Četvero ljudi je upucano danas u poslijepodnevnim satima na sprovodu u jednoj crkvi na Floridi, a dvoje od njih je preminulo, izvijestila je lokalna policija.

Dojava o pucnjavi stigla je u 14:30 po lokalnom vremenu u crkvi Victory u Marylandu, a po dolasku je utvrđena smrt 15-godišnjeg dječaka i jednog odraslog muškarca. Druge dvije žrtve su žena i jedan mladić te su oni zbog zadobivenih ozljeda završili u bolnici, piše NBC.

Župnik crkve u kojoj se dogodio napad otkrio je na Facebooku da su žrtve bile dva mlada afroamerikanca te je poručio da zajednica žali zbog dva života koja su izgubljena u "besmislenoj pucnjavi".

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:44 01.02.2020.

Vise je nego ocito iz izjave zupnika da se pucnjava nije dogodila u crkvi niti na crkvenom zemljistu nego preko ceste. U pitanju je obracun dvije suparnicke narko bande. Uz put, somalijski muslimani u Keniji su u krscanskoj skoli koju su zauzeli pobili 147 ucenika. To nije vijest za vas?

KA
Karloho
12:42 02.02.2020.

Jad i bijeda,ovaj “novinar” koji nije potpisan pod svoj uradak, nezna prevesti tekst s engleskog ili namjerno pljuje po crkvi ma gdje ona bila.Jos je tužnije da takove pamflete kao autor potpisuje večernji ...

DU
Deleted user
06:45 02.02.2020.

Vijesti iz slobodnog i demokratskog svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije