Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.10.2014. u 14:00

Zaljubljeni par Kojić-Franić preuzeli brigu oko proračuna Zagreba i Holdinga, svaki odgovara za milijardu eura! Hoće li to učvrstiti ili dovesti u kušnju njihovu vezu?

Ponekad taj feeling za "lake teme" ima prednosti. RTL-ov središnji dnevnik, već na marginama potresa u metropoli oko zatvaranje Bandića i funkcionara grada, otkriva romantičnu notu u ovom cirkusu. Otkriva ljubavnu priču, koju je, istina Večernji list otkrio još prije dvije godine, ali tek sada dobiva na snazi. Donedavno je, dugogodišnja, no vanbračna veza gradskog rizničara Slavka Kojića i djelatnice gradske uprave, Daniele Franić označavana kao zanimljivi "štiklec". Ljude se zaljubili, Kojić je udovac sa kćeri studenticom, a Daniela iz prvog braka ima sina i svi žive zajedno. Akcija "Agram", međutim Slavka i Danielu, koju bi politički nekorektni muškarci nazvali baš atraktivnom ženom, a i koja je 24 godine mlađa od financijskog maga Kojića, lansirala ih je u prvi plan. Kojić je, znaju kolege koji su pratili godinama Grad, žestoki profesionalac i pedanti računovođa kojemu greške u poslu neće naći, sada, u nevolji preuzeo je sam brigu oko gradskog proračuna, koji je malo manji od milijarde eura na godinu. No, kako je uhićen i očito se zbog zdravlja miče iz čitave priče i Slobodan Ljubičić, odlučeno je da privremeno njegovu funkciju u Holdingu preuzme Daniela Franić. Tako su Kojić i Franić, zaljubljeni par postali jednaki. Svaki od njih, u ovom trenutku dobio je moć upravljanja s po, otprilike milijardu eura proračuna. Nevolja ih je učinila ravnopravnima. I sigurno su, u ovom trenutku financijski najodgovorniji bračno/nebračni par u Hrvatskoj. Hoće li to učvrstiti njihovu vezu, ili je dovesti u kušnju? Kakav dobar scenarij!

PLUS

HTV je otkrio da je, zbog nebrige države oko Imunološkog zavoda već došlo do strašne tragedije – potvrđeno je da je u Splitu već uništena neprerađena krvna plazma.

MINUS

Od jučer me kopka naslovnica "Paralela" HTV-a. Imaju kartu EU obojenu u plavo, a ostalo je sivo. I Hrvatska je tu, ali do Neuma. Dalje je, valjda Dubrovačka republika.

>> Milan Bandić i iz Remetinca aktivan na Facebooku: Što je danas napisao? 

>> Bandić nije sam u ćeliji, Ljubičić donio i liječničke nalaze

Komentara 1

BA
bakulušić
15:48 24.10.2014.

Što se tiče karte EU iza leđa voditelja HTV-ove emisije, ništa nije sporno. Konavle i Dubrovnik su tu. Samo HTV još "živi" u Jugoslaviji pa nije važno je li jedan dio plav a drugi siv. A javna televizija je crvena. Nije lako uvijek uskladiti te boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije