Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA VRSTA 'LOCKDOWNA'
Povratak na članak

U Češkoj i Nizozemskoj alkohol se može prodavati samo do 20 sati

Strože mjere razmatraju se zbog sve većeg broja oboljelih od COVID-19 i u Francuskoj i Velikoj Britaniji. Smatra se da bi novi ‘lockdown’ poslužio kao prekidač.

Komentari 7

DU
Deleted user
11:39 15.10.2020.

Iduće godine bismo mogli umjesto izbora za najbolju pjesmu europe imati izbor za najgluplji stožer europe 😆

VL
DU
Deleted user
11:50 15.10.2020.

Lako je bilo obračunati se s "pitomim", ali čim su pokušali zatvoriti teretane, kafiće, noćne klubove i kladionice - e tu su odmah naišli na žestok odgovor "gazda" nezgodne ćudi i nakon par prozivki u javnosti, stožer je odmah im popustio. Tako da ne čudi silina kojom opet uzvraćaju prema svima koji bi pokušali smanjiti "druženja" koja nisu egzistencijalno bitna u životu, tj. na kontrabatiranje se moraju naviknuti svi koji bi im pokušali objasniti da u zadimljenim, tijesnim kafićima sa slabom ventilacijom i polupijanim gostima ne pomažu ni maske protiv širenja virusa. Ugostitelji prijete Vladi! Do tog stupnja su se osilili... Kao da su mjere Vlade RH po naravi drugačije od svih ostalih vladinih mjera na potezu Slovenija-Sj. Irska. Pa nisu narav te virusne bolesti "osmislili" u hrv. Vladi!?

VL
KE
Kentucky
11:38 15.10.2020.

Jel nas to pripremate na nove mjere?cemu toliko clanaka o drugim drzavama.

VL
JA
jadnatikoza
11:46 15.10.2020.

Hoćete raći kako je nama zapravo super? Šta me briga za Nizozemsku pa čitavu sezonu ste upropastili da bi mafija sa Zrća držala otvorene klubove a sad ćete nas dresirat zimi. E pa nećete!

VL
DU
Deleted user
11:50 15.10.2020.

Što više mjera više oboljelih?ili jednostavno sve je laž

VL
Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:43 15.10.2020.

Pisali ste u današnjem tiskanom izdanju da je Macron uveo policijski sat od 21-6h u 8 franc gradova, ovdje ne.. ako je istina, odešmo svi u k...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.