Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUDIO MITO Na području Maksimira 26-godišnjak po prvi put uhićen, ali za ozbiljna nedjela

U čarapi imao droge za 40.000 kuna

23.11.2008.
u 13:46

ZAGREB - Jozu C. (26) zagrebačka policija sumnjiči da je dilao marihuanu i kokain te da je pokušao podmititi policajce koji su drogu pronašli.

U subotu u ranim jutarnjim satima u Maksimiru policajci su ga zaustavili te legitimirali. Tada je iz rukava jakne izvukao čarapu koju je dobrovoljno predao, kaže policija. U čarapi su se nalazila dva paketa; 300 grama marihuane oblijepljenih ljepljivom trakom u jednom paketu, a u drugom dva grumena kokaina teška 20 grama.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na 40 tisuća kuna. Prilikom pronalaska droge osumnjičeni je velikodušno ponudio policajcima 7.100 kuna da ga ostave na miru.

Međutim, nisu prihvatili ponudu te su u daljnjoj policijskoj istrazi ustanovili da je Jozo C. nabavljao veće količine marihuane i kokaina radi preprodaje.

Drogu je skrivao i prepakiravao u stanu u Maksimiru u kojem je stanovao neprijavljen. Kod njega je pronađeno i 14.100 kuna za koje se pretpostavlja da ih je zaradio dilanjem.

Osumnjičeni je prijavljen za zlouporabu droga i davanje mita policajcima. Priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu, a ovo mu je prvo nedjelo za koje je prijavljen, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije