Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Radila kao profesorica u tri škole s lažnom diplomom

diploma
Foto: Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija
07.12.2019.
u 11:39

Okrivljenica nikada nije diplomirala niti stekla visoku stručnu spremu

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo pred Općinskim sudom optužnicu protiv 34-godišnjakinje zbog krivotvorenja isprave.

Naime, ona je tijekom 2012. i 2013. godine u tri osnovne škole na području Međimurske županije zasnovala radni odnos na temelju krivotvorene potvrdnice jednog hrvatskog sveučilišta. U potvrdnici je bilo navedeno kako je diplomirala i stekla visoku stručnu spremu i stručni naziv profesora biologije i kemije, no sveučilište nikada nije izdalo tu potvrdnicu jer okrivljenica nije ni diplomirala niti stekla visoku stručnu spremu, navode iz Državnog odvjetništva Republike Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 9

WI
wice
12:36 07.12.2019.

Ima toga još. Nego jeli dotična bila na trgu Bana Jelačića ?

CE
cenzura
12:29 07.12.2019.

Bitno je da su dobili povišicu i da će djeca do kolovoza ić u školu. A to što svaki čas iskrsne par lažnjaka, što "rade" 16 sati tjedno, što im je "Proizvod" na samom dnu, što ................ Ma nema veze, sve bu to narod platil!

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
12:19 07.12.2019.

Nekada davno, u davna, mračna, vremena profesori su bili stručne, poštovane osobe! Danas, u Jadnoj našoj zemlji neznanja, lažni profesori proizvode lažne stručnjake, i zato nam je zemlja u banani! Htjeli smo slobodu (od koga?), a dobismo laž, krađu i prevaru! Budućnost? Mislim da je i Bog digao ruke od nas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije