Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazala umijeće

U kninskoj crkvi predsjednica lijepila pločice

kolinda
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/16
13.07.2015.
u 13:37

Obišla je i crkvu Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta koja je u izgradnji te pokazala umijeće lijepljenja pločica

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Knin u ponedjeljak i održala sastanak s predstavnicima Grada Knina, Šibensko-kninske županije i predstavnicima branitelja kako bi se uvjerila kako se odvijaju pripreme za obilježavanje 20 godina od pobjedničke akcije Oluja. Obišla je kninsku tvrđavu na kojoj je nakon pobjede 5.kolovoza 1995. godine podignuta hrvatska zastava.

- Pripreme za proslavu teku jako dobro, zadovoljna sam. Kao što znate, moj stav je dasve gradove i sva mjesta u Hrvatskoj treba posjećivati tijekom cijele godine, a ne samo u dane obilježavanja velikih obljetnica, pa sam danas u Kninu došla vidjeti kakvo je raspoloženje, kako grad živi, ali isto tako kako teku projekti, izgradnja i planovi za proslavu jednog od najvećih dana u hrvatskoj prošlosti i sadašnjosti, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja - rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović za medije, a prenosi 24 sata.

- Zahvalni smo što se predsjednica koja je imala značajnu ulogu oko toga da se 20. godišnjica Oluje slavi u Kninu došla uvjeriti kako teku pripreme. Predsjednica je obišla i zloglasni zatvor u kojem su Kapetan Dragan i njegovi mučili naše zarobljenike  - rekao je Goran Pauk, župan Šibensko-kninske županije.

Sastanak s predstavnicima Grada Knina, Šibensko-kninske županije i predstavnicima braniteljskih udruga održan je u zgradi Kninskog muzeja. Predsjednica je obišla je i crkvu Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta koja je u izgradnji gdje je pokazala umijeće lijepljenja pločica.

>> Kolinda Grabar-Kitarović: Hrvatska poštuje volju grčkih građana

Komentara 124

Avatar stravaxx
stravaxx
14:40 13.07.2015.

nakon ovog mrsić i bauk, a bome i grčić ima da objave kako nam se gospodarstvo i građevina oporavljaju

RE
reborn
13:47 13.07.2015.

Eto što je žena! Da njoj pukne cijev u stanu, sigurno bi golim rukama zavrnula glavni ventil i spriječila poplavu epskih razmjera, a ne kao Zoki koji je ljudima koji su u Gunji ostali bez svega govorio o svojoj osobnoj tragediji.

VE
velikazmija
14:54 13.07.2015.

žena iz naroda a ne- šume neki i sad se vraću -iz šume i zato je zato je mrze-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije