Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIE WELT

U Bruxellesu prisutno stotine ruskih i kineskih špijuna

Bruxelles
Foto: DPA/Pixsell
09.02.2019.
u 08:41

Diplomati koji rade u Bruxellesu su upozoreni da izbjegavaju neka mjesta u blizini glavne zgrade Europske komisije.

Odjel za unutarnju sigurnost Europske službe za vanjsko djelovanje (EEAS) upozorio je da u Bruxellesu djeluje stotine ruskih i kineskih špijuna, prenio je njemački list Die Welt u subotu pozivajući se na europske diplomate.

Prema tom izvješću EEAS smatra da u Bruxellesu trenutno djeluje oko 200 ruskih i 250 kineskih obavještajaca.

Diplomati su upozoreni da izbjegavaju određene lokacije među kojima je popularni restoran i kafić u blizini glavne zgrade Europske komisije i sjedišta EEAS-a.

Ruski i kineski obavještajci uglavnom rade u veleposlanstvima i trgovinskim predstavništvima svojih zemalja, prema tom izvješću.

Daruvarac u nedjelju izlazi na slobodu

 

Ključne riječi

Komentara 14

MA
Markos
09:14 09.02.2019.

Vlaskoulicanec. ne vidim, da bi tko rekao da jih tamo nema" dakle to nije tema. Ako su tamo, neka oni svoju kuću poćiste a mi ćemo očitu svoju - što jest tema.

DU
Deleted user
08:49 09.02.2019.

A u Moskvi Pekingu ih kao nema???

AA
aabbcc
15:46 10.02.2019.

Njima je vazno je da nema nigdje kupiti zutih prsluka, nestasica, kriza .. !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije