Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ ZAPLJUSNUT INVESTICIJAMA

U ovom mjestu nema nezaposlenih, a pjesma stranih radnika odjekuje: 'Svi pjevaju, ja ne čujem...'

05.08.2022.
u 14:44

Starosjedioci Hrašćine i okolnih mjesta i danas prepričavaju priče pradjedova i šukundjedova kako su, kad je pao meteorit, svi mislili da je došao sudnji dan te su obukli svečanu odjeću i otišli moliti se u crkvu. Međutim, do sudnjeg dana nije došlo. Stojeći ispod oraha koji se nadvio nad spomen-ploču i ostatak meteorita koji se nalazi na mjestu gdje je i pao, prišla mi je jedna starica i ispričala što se i kako zapravo dogodilo tog dana za koji su mislili da je posljednji dan života na Zemlji.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Behemot
Behemot
16:25 05.08.2022.

Sramota je kako dezerteri iz 1991. raseljavaju hrvatski narod. I sada kupljeni mediji veleizdajnike prikazuju kao heroje.

HI
hiohio
15:04 05.08.2022.

To je bio plan adza napunit svoje džepove, dati male plaće ,a hrvati koji ne žele radit za sitno nek napuste Hrvatsku i naselit Hrvatsku sa jeftinom radnom snagom koja će radit za njih ,a oni će i dalje trpat veliku lovu u svoje džepove.

Avatar Bongozg
Bongozg
06:39 06.08.2022.

Koji propagandni clanak. Da, nema nezaposlenih, jer su potjerani iz hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?