Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA SVETOM DUHU
Povratak na članak

U bolnicu doveo ženu u besvjesnom stanju, liječnici samo mogli konstatirati smrt

Za sada nije poznato što se dogodilo te je li na tijelu preminule žene bilo tragova koji bi upućivali na to da je do njezine smrti došlo zbog nekog kaznenog djela.

Komentari 8

EF
Effective
10:16 09.12.2020.

Zna li netko,jel su ovakve vijesti prije zauzimale naslovnice?ili je ovo sve dio korona ludila..da svaka bolnička priča dospije u Medije. U stvaranju dodatnog straha.

VL
EF
Effective
10:24 09.12.2020.

Zamislite medije u SAD da objavljuju slične stvari.Nebi stizali pokrit jedan dan.A da ne govorim da su ovakvi članci u mnogim zemljama zabranjeni.Jel VL uporno radi protiv vlastitog naroda. Nadam se da će se nakon korona ludila ,urednička politika mjenjat.Kakoo se mjenjala i po pitanju izvještavanja o Hrvatskim braniteljima..

VL
JB
J.bati
12:18 09.12.2020.

Ovo je zaista postalo morbidno. Sijete nekakvu kulturu smrti. Sve je vezano za smrt , sve vijesti, svaki članak. Uništavati ljudima psihu na taj način...uzas.. Šta sada...zena je došla, konstatirali su smrt i šta ćemo sad. Nažalost tako je..bilo jeje takvih situacija i prije i nažalost bit će ih i u budućnosti. Ma...

VL
ĆA
ĆanotaKrljo
10:54 09.12.2020.

100% korona!!!

VL
SA
SamoIstina
10:29 09.12.2020.

Ako nema tragova, droga je u pitanju, obzirom na dob mladića ..

VL
Avatar patkovic
patkovic
13:17 09.12.2020.

nek ispred bolnica nalože onako u bure kao američki klošari sad kad počnu mrazovi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.