Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE UOPĆE VOZIO

U Vinkovcima zaustavljen pijani vozač, imao je čak 4,17 promila alkohola u krvi

alkotest
Davor Visnjic/PIXSELL/Ilustracija
22.09.2022.
u 10:56

Tijekom redovite kontrole prometa policija je sinoć u Vinkovcima, u ulici Vladimira Gortana oko 22.30 sati, zatekla 32-godišnjeg vozača osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka kod kojega je utvrđena koncentracija alkohola od čak 4,17 g/kg

Iz policije gotovo svakodnevno izvješćuju o sudionicima u prometu koji su pod utjecajem alkohola. Bilo je pri tome svakakvih razina pijanstava ali slučaj od srijede navečer, koji je zabilježen u Vinkovcima, može se uvrstiti u rubriku „vjerovali ili ne“.

Naime, tijekom redovite kontrole prometa policija je sinoć u Vinkovcima, u ulici Vladimira Gortana oko 22.30 sati, zatekla 32-godišnjeg vozača osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka kod kojega je utvrđena koncentracija alkohola od čak 4,17 g/kg.

– Vozač je odmah isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva – izvijestila je policija. 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
rasturaljkaaa
07:56 23.09.2022.

Krivi su alkotesteri, koji se moraju svakih godinu dana, ako ne i cesce kalibrirat i moraju imat i mogucnost mjerenja krvi u alkoholu, a ne samo alkohola u krvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije