Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapljena

U bijelom taksiju pronađeno 21,18 kilograma marihuane. Taksist uhićen

marihuana
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
04.12.2015.
u 13:29

Vrijednost zaplijenjene marihuane na ilegalnom tržištu procjenjuje se na pola milijuna kuna.

Zapljenom 21,18 kilograma marihuane pohvalili su se petak riječki policajci i carinici čija je izvrsna suradnja u suzbijanju krijumčarenja razne robe, prvenstveno cigareta i droge, potvrđena i u ovom slučaju.

Na izlazu s autoceste Zagreb – Rijeka, iza naplatnih kućica na Kikovici, carinici Odjela za mobilne jedinice Rijeka su u srijedu poslijepodne oko 15 sati zaustavili bijeli taxi Hyundai radi pregleda, a zatvorena kartonska kutija u prtljažniku iz koje se širio miris marihuane upućivala je o kakvoj se robi radi. Kad je s policajcima kutija i otvorena u njoj je pronađen 21 paket marihuane ukupne težine 21,18 kilograma .

Taksist, 30- godišnji Zagrepčanin P. S. pravdao se da nije znao što je u kutiji. Uhićen je, a nakon ispitivanja u tužiteljstvu sudac istrage u petak mu je odredio istražni zatvor.

Droga, rekao je Hari Brnad, voditelj Odjela kriminaliteta droga PU primorsko – goranske, bila je upućena iz Zagreba, no krajnji cilj nije bila Rijeka već je trebala ići dalje. Kojem je tržištu bila namijenjena policajci zasad ne otkrivaju jer istraga još traje.

Vrijednost zaplijenjene marihuane na ilegalnom tržištu procjenjuje se na pola milijuna kuna. 

>> U dva odvojena slučaja zaplijenjeno više od 34 kg marihuane 

>> Nastavljen lov na dilere "trave", zaplijenjeno još 11 kg marihuane

Komentara 3

JS
Josa st
17:31 04.12.2015.

Lipo momak kaže...nije njegovo,već od sv.Nikole!

MA
maddog
18:06 04.12.2015.

nije znao sigurno ništa jer ga je miris već omamio,dobro je autoput pogodio!!

BU
burza
19:44 05.12.2015.

Citam u novom listu da je vozac Eko taxija a to u vecernjem ne pise jer vrte njihovu relamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije