Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdržava trogodišnju kaznu
Povratak na članak

U BiH prvi službeno deradikalizirani povratnik iz ISIL-a

''Stekli smo dojam na temelju pregleda i utvrdili da nije bilo sklonosti simulaciji, nego da je njegov iskaz autentičan. Ono što je osjećao je i govorio, mogao je pokušati malo ublažiti, ali nije'', kazao je neuropsihijatar Abdulah Kučukalić, koji je na zahtjev Tužiteljstva BiH napravio nalaz i mišljenje

Komentari 3

FI
fifmar
07:14 24.01.2020.

Dosao s ratista i boraveci u zatvoru do sudskog rocista uspio se deradikalizirati udisuci deradikalizirajuci sarajevski zrak???

VL
ZI
zimerman
06:26 24.01.2020.

Šta drugo očekivati od islamista koji vladaju Bosnom . Podmukle su to poturice ko ih nezna skupo bi ih platio . Islamisticki krvnici koji su prije samo dvije godine sijekli glave kriscanima sada su službeno od strane BIH deradikalizirani ....,(i ....,( pa ovo nema ni u crtanim filmovima.) Pošto osobno poznajem mentalitet poturica ovo me uopšte ne iznenađuje .

VL
CO
cokoljindaaa
11:52 24.01.2020.

Al se ove balije sprdaju zdravoj pameti. Za pokolje neduznih ljudi 3 godine corke i oprost grijeha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.