Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Migrantska ruta
Povratak na članak

U BiH oko dvije i pol tisuće migranata, preko četiri tisuće napustilo zemlju

Ministar Mektić je kazao kako se u ovakvoj situaciji granična policija suočava s velikim poteškoćama jer joj još uvijek nedostaje najmanje 500 policajaca

Komentari 3

DU
Deleted user
15:14 20.06.2018.

alija jr. ih švera ...za šaku škuda...hoce rakete po eu

VL
CR
CroAx
16:03 20.06.2018.

Četiri tisuće mladih, zdravih muškaraca sposobnih za vojsku je u Hrvatsku ušlo kao izbgjeglice bez osobnih dokumenata? Državo, samoukini se!

VL
KO
kordunmoj75
18:29 21.06.2018.

U Bosnu i Hercegovinu ulazi svakim danom izmedju 200 i 300 izbjeglica iz Srbije i C.Gore,te se izbjeglice odmah po okrilju noci prebacuju u Bosansku Krajinu,odnosno u Veliku Kladusu,koju Mektic i Izmetbegovic mrze vise nego RSrpsku,i oni tako vrse osvetu Krajiskom narodu,a takdjer nanose stetu i Hrvatskoj drzavi,i njenim granicnim kontroloma,ovaj ministar policije BiH,je veliko zlo po svoj narod u Krajini,a svoje susjede.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.