Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijaspora

U BiH do 16 sati glasovalo nešto više od 5 posto birača

izbori (1)
Grgo Jelavić/PIxsell
04.12.2011.
u 18:38

– Izbori su se provodili na 30 birališta na kojima se bira novi saziv Hrvatskog sabora – izjavila je za Srnu Marijana Mikulić, koordinatorica za provođenje izbora na području BiH.

– U BiH je do 16 sati glasovalo oko 15 tisuća od 264 tisuće hrvatskih građana u toj zemlji, što znači da je odziv birača bio svega 5,61 posto. Izbori su se provodili na 30 birališta na kojima se bira novi saziv Hrvatskog sabora – izjavila je za Srnu Marijana Mikulić, koordinatorica za provođenje izbora na području BiH. 

Glasovanje se odvijalo u četiri grada u kojima su sjedišta hrvatskih konzulata, a to su Mostar, Sarajevo, Tuzla i Banja Luka. Birači su iz manjih općina u gradove prevezeni autobusima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bud Humski
Bud Humski
22:47 04.12.2011.

Ocito je zanimanje za politicka previranja u otrovnoj kiflici medju BiH Hrvatima dostiglo vrhunac. Izgleda da su glasale samo familije kandidata za sabor, a i njih bi trebalo ubijediti da to bojkotiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije