Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA PRESUDA
Povratak na članak

U Beogradu okončan postupak za ratni zločin u Lovasu, kazne smanjene i dodatno zaštićena JNA

- Nije bilo osnova da se petorici osuđenih kazne ublaže ispod zakonskog minimuma, imajući u vidu da su osuđeni za učešće u zločinu u kojem je, na minskom polju, smrtno stradalo 19, a ranjeno 12 civila, ističu iz beogradskog Fonda za humanitarno pravo

Komentari 3

SI
sisavac
14:56 22.01.2021.

nakon par presuda naši sudova za očigledne ratne zločine naših ljudi nad civilima (totalno nebitno da su baš srbi ti civili), tipa presude sad pokojnog lozine za ratne zločine u Lori, nemamo mi što kome prigovoriti na presude. većeg licemjerja u 'pravdi i pravici' od pravosuđa nema. nekako se vidi da su partizani to puno bolje riješili, nakon rata imali brzinska suđenja, i za godinu-dvije zatvorili knjigu. nisu oni tamo 59-e ili 68-e, 74-e, još vodili slučajeve zbog nekih ubojstava iz 44 ili 45-e. mi se i dalje zakapamo u tom blatu, u kojem realnom se nije znalo tko pije a tko plaća. nakon rata oba naroda sirotinja, političari posebna elita, bogata, zaštićena. na njih smo se mi trebali postaviti, i hrvati i srbi, a ne na drugi narod, koji nije ništa kriv, izmanipuliran do gole kože, i iskorišten. rat je gotov, to je netko zaboravio?

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:51 22.01.2021.

Tako to radi Srbija. A "naši domoljubi" se srame svoje pobjedničke vojske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.