Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALENTIRANA POVRATNICA

U Beču je pekla za kralja, ali ipak se vratila u svoju Slavoniju

Foto: Screenshot/HRT
24.08.2019.
u 15:19

Uskoro planira otvoriti i moderni pogon i slastičarnicu. Jedinošto je koči je birokracija.

Iako je zanat stekla u Beču, majstorica slastičarka Mariela Kranjec odlučila se vratiti u Brestovac i tamo nastaviti karijeru. Talentirana slastičarka u Austriji je pekla za kraljeve i careve, ali prije četiri godine otvorila je mali obrt u Slavoniji i posla ne nedostaje.

Velika potpora bili su joj i roditelji, a uskoro planira otvoriti i moderni pogon i slastičarnicu, prenosi HRT. Jedino što je koči je birokracija.

- To se dosta odužilo, jedino to me malo žalosti, jer jednostavno neki ljudi ne rade odgovorno svoj posao - kazala je Mirela koja 'rješava papire' već godinu i pol dana.

Međutim, svoj posao, kao i Slavoniju obožava i neće tako lako odustati i vratiti se u Austriju.

Ključne riječi

Komentara 3

RE
realisticki
16:19 24.08.2019.

Svakih 4 do 5 dana HDZ-ov propagandistićki aparat objave članak o mladim rodoljubnim povratnicima . Problem je u tome, da kada u sadržaju nema stvarnosti, fantazija uzme maha, kao u ovom članku. Prvo je "pekla kolače za kralja," a ondada "za kraljeve i careve". Izgleda da je sve to ništa, naprama hrvatskoj sporoj birokraciji. Na kraju će po nju doći princ i odvesti je nazat u Beć, ali VL neće smjeti pisat o tome.

TM
trade_mark
16:33 06.12.2019.

koči ju birokracija? no shit, sherlock! a i kad otvori tu tvornicu za dva mjeseca ju može zatvorit jer neće imat kome prodavat te kolače. pa u slavoniji nema više nikoga.

ZA
zaki55
05:04 25.08.2019.

U Beču nema ni kraljeva ni careva. Uostalom, samo jedan car postoji na svijetu: Japanski. Nikad nije bio u Beču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije