Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao ih utopiti

U bazenu pronašli pitona, šokiralo ih ono što su vidjeli: Ovo nisam doživio u 26 godina karijere

piton
Foto: Facebook
1/2
11.01.2019.
u 13:23

Kada su uhvatili golemu zmiju, odmah su je odvezli kod veterinara koji su s nje uklonili čak 513 krpelja

Hvatači zmija u Australiji dnevno imaju desetke intervencija i na mnoge situacije su naviknuli, no ono što su pronašli u gradu Gold Coastu u Queenslandu šokiralo je i njih same.

Na Facebook-stranici organizacija Gold Coast and Brisbane Snake Catcher objavila je fotografije i snimku pitona kojeg su pronašli kako pluta u bazenu jedne obiteljske kuće, a bio je doslovno prekriven krpeljima.

Kada su uhvatili golemu zmiju, odmah su je odvezli kod veterinara koji su s nje uklonili čak 513 krpelja.

– Očito mu je bilo jako teško i neugodno. Cijela glava bila mu je natečena i prekrivena parazitima koji su se hranili na njemu – rekao je Tony Harris koji je ulovio zmiju te dodao kako je piton vjerojatno pokušao u bazenu utopiti krpelje.

– U 26 godina, koliko se bavim ovim poslom, nisam vidio tako nešto – dodao je on.

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

piton
1/29
Ključne riječi

Komentara 17

SE
Seprtlja
13:55 11.01.2019.

Susjedin mačak bio ovaj tjedan na sterilizaciji,dobro se oporavlja i još se ne pentra po drveću. Ne bude više zapišavao oko kuće

JM
ja-ma
14:59 11.01.2019.

Ne volim zmije,ali beskorisne krpelje koji prenose bolesti mrzim iz dna duše.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:05 11.01.2019.

Možeš ti biti i kralj životinja kada te se dograbe krpelji... ne znam zašto me asociraju na uhljebe, valjda zbog slova lj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije