Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u Turčinu

U bankomat stavio eksploziv i raznio ga!

Pljačka bankomata na Kantridi u Rijeci
Nel Pavletić/Pixsell
01.10.2020.
u 09:30

Netko je od 29. do 30. rujna na tom istom trgu u Turčinu pokušao provaliti u bankomat jedne banke koji se nalazi u sklopu poduzeća za slanje i praćenje pisma i paketa, no nije uspio

Nepoznati počinitelj je u srijedu tijekom noći na Trgu Franje Tuđmana u Turčinu u Varaždinskoj županiji stavio u bankomat eksplozivno sredstvo, nakon čega je provalio u prostorije lokalne samouprave, te od tamo aktivirao eksploziv u bankomatu!

- Uslijed eksplozije došlo je do potpune destrukcije bankomata, kao i prostora u kojem se bankomat nalazio. Nepoznati počinitelj je iz uništenog bankomata otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja i tragati za počiniteljem - kažu u PU varaždinskoj. 

Netko je od 29. do 30. rujna na tom istom trgu u Turčinu pokušao provaliti u bankomat jedne banke koji se nalazi u sklopu poduzeća za slanje i praćenje pisma i paketa, no nije uspio. Materijalna šteta i u tom slučaju utvrdit će se naknadno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije