Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

U Bakru ovaj vikend uživajte na sajmu cvijeća, ali i plesnoj večeri

Bakar
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
26.04.2017.
u 11:30

U petak će se besplatno dijeliti sadnice cvijeća svim privatnim iznajmljivačima te školama i vrtićima na području grada Bakra

Turistička zajednica Grada Bakra u sklopu akcije „Volim Hrvatsku, volim Grad Bakar“ u petak 28. travnja organizira podjelu besplatnih sadnica cvijeća svim privatnim iznajmljivačima te školama i vrtićima na području grada Bakra u cilju poticanja uređenja okoliša svih naših mjesta.

Nadalje, u subotu je organizirana prodaja cvijeća u suradnji sa Udrugom cvjećara Ludbreg, koja je širom Hrvatske poznata po izuzetno kvalitetnim sadnicama, ali i vrlo širokom asortimanu cvijeća. Sajam cvijeća će se održati u Bakru u gradskom vrtu, pored zgrade Magistrata od 9 do 15 sati. 

U subotu navečer povodom obilježavanja svjetskog Dana plesa, udruga „La Bamba“ organizirana je plesna večer u kojoj će se slaviti ples. Poozvani su svi koji vole plesati standardne, latino, karipsko- kubanske i druge plesove. Kako je to ipak posebna večer, posjetitelji će imati priliku uživati i u nastupima predstavnika raznih plesnih škola. Plesna večer održat će se u Domu kulture "Matija Mažić" u Bakru s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije