Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj odlučio

U Bahreinu uvedeno izvanredno stanje zbog prosvjeda

Bahrein
reuters
15.03.2011.
u 20:43

U kraljevinu je ušlo tisuću vojnika iz zemalja Perzijskog zaljeva predvođenih Saudijskom Arabijom. SAD to ne smatra agresijom

Državna televizija Bahreina objavila je da je u zemlji uvedeno tromjesečno izvanredno stanje kako bi se smirili politički nemiri koji prijete monarhiji, navodi AP.
U kraljevu se priopćenju kaže da je vojska dobila pravo da poduzme sve mjere kako bi se prekinuli prosvjedi koji su blokirali zemlju. Jučer je u Bahrein ušlo tisuću vojnika iz zemalja Perzijskog zaljeva predvođenih Saudijskom Arabijom. Većinski šijiti u zemlji traže od sunitske monarhističke obitelji brže reforme.

– Sjedinjene Američke Države ne smatraju invazijom ulazak u Bahrein snaga sigurnosti Saudijske Arabije, objavila je  Bijela kuća. Sjedinjene Države, koje u Bahreinu imaju stacioniranu svoju Petu flotu, već su nekoliko puta pozivale vladu u Bahreinu da pokaže suzdržanost i počne dijalog s opozicijom.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bjeda
Bjeda
00:25 16.03.2011.

Prokleta je Amerika.....

OB
-obrisani-
03:17 16.03.2011.

one fekalije iz Jewrope i JEWSA ne komentiraju ovo več nas maltretiraju sa Libijom, njihovim sljedečim targetom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije