Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAROKO

U avionskoj nesreći nestao šeik Ahmed bin Zayed al-Nahayan

jezero
AFP
27.03.2010.
u 16:09

Za šeikom koji je prošle godine ocjenjen kao 27. najmoćniji čovjek na svijetu još uvijek se traga, nakon što je iz jezera izvučen živ njegov pilot.


Šeik Ahmed bin Zayed al-Nahayan, brat predsejdnika Ujedinjenih Arapskih Emirata i direktor fonda čija se imovina procjenjuje na više od 600 milijardi dolara nestao je noćas u padu zrakoplova u Maroku.

Privatni zrakoplov je u zasad neutvrđenim okolnostima pao u jezero, a spasilačke ekipe su uspjele spasiti pilota koji nije u životnoj opasnosti.

Za šeikom koji je prošle godine ocjenjen kao 27. najmoćniji čovjek na svijetu još uvijek se traga.

Komentara 4

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
16:34 27.03.2010.

. ..AU.Kraljevina Saudijska Arabija-UZVRAĆA UDARAC. ..KPH. ..

Avatar pula125
pula125
16:42 27.03.2010.

27 najbogatiji na svijetu?Jos da onih 26 zavrse kao on i svijet bi malo odahnuo.Sad ce jedni raci da ga je ubila Al kaida drugi da je to napravila CIA a u stvari covjek se utopio u lovi.Vjecna mu slava.

OB
-obrisani-
10:02 28.03.2010.

Sto rade ovi u MOSAD-u? Zar ce pobiti sve Arape koji nesto kazu protiv Izraela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije