Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI DRŽAVLJANIN

U Audiju po autocesti jurio čak 235 km/h, evo koliku je kaznu dobio

autocesta kolona
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL/Ilustracija
21.08.2020.
u 10:42

Također, izrečena mu je mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana, naveli su iz policije.

Čak 235 kilometara na sat u četvrtak je autocestom A3, Bregana - Zagreb - Lipovac, Audijem njemačke registracije vozio turski državljanin, zbog čega je prekršajno kažnjen, izvijestila je u petak sisačko-moslavačka policija.

Turski državljanin vozio je A3 iz smjera Zagreba, a oko 12,30 sati na dijelu autoceste na području Sisačko-moslavačke županije zaustavila ga je policijska patrola.

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine, 28-godišnjem vozaču izdan je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5000 kuna.

Također, izrečena mu je mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana, naveli su iz policije.

Komentara 3

OB
Oblivion
11:21 21.08.2020.

Kazna kojom si dotični briše dupe. Sramota od kazne

FA
fajlpz
16:54 21.08.2020.

To je njemu četvrtina plaće normalne znači u njemačkoj bi platio cilu plaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije