Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknuti kemičar
Povratak na članak

U 100. godini preminuo Drago Grdenić, najstariji član HAZU

U međunarodnim znanstvenim krugovima najpoznatiji je bio po otkrićima brojnih novih spojeva žive i njihove koordinacije

Komentari 2

WW
wwwcro
16:07 10.09.2018.

Takvih 100-godišnjih partizana koji su u mirovini zadnjih 80 godina (radnici izdvajaju iz plaće za njihove mirovine već 80 godina jbt. ) ima još 50.000 u Hrvatskoj. Užas.

VL
MI
mirkomirko3
16:40 10.09.2018.

Komentar "WWWCTO" je 100% neprimjeran i nebih ga trebalo publicirati s clankom o Akademiku Grdenicu. Doticna osoba ocito nema blage veze o Akademiku ii njegovim zaslugama za razvoj kemije u Hrvatskoj; jako zalosno. Grdenic je bio posebna velicina u Hrvatskoj i nikad se nije "prsio" sa svojom partizanskom proslosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.