Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijan u Golfu

U 10 ujutro ga uhvatili s više od 4 promila, dobio 8 dana pritvora!

alkotest
Davor Višnjić/PIXSELL
26.08.2013.
u 14:27

U Kninu komentiraju da se u ovom slučaju ne može pretpostavljati da je muškarac počeo piti već od ranog jutra već da nije ni prestajao piti cijelu noć sve do trenutka kad ga je policija uhitila pijanog za volanom.

Šibenska policija prije pet dana u 10.50 sati na kninskim prometnicama zaustavila je 45-godišnjeg vozača Golfa i izmjerila mu više od 4,28 promila alkohola u krvi.

Odmah je priveden u policijsku postaju na triježnjenje, a sljedećeg jutra i na prekršajni sud u Kninu. Tamo mu je određen pritvor u trajanju od osam dana. Doznajemo da je riječ o recidivistu i da je dosad već sjedao u alkoholiziranom stanju u automobil.

Navodno je riječ o jednom od slučajeva s najvećom koncentracijom alkohola izmjerenom u krvi. U Kninu komentiraju da se u ovom slučaju ne može pretpostavljati da je muškarac počeo piti već od ranog jutra već da nije ni prestajao piti cijelu noć sve do trenutka kad ga je policija uhitila pijanog za volanom.

Činjenicu da je s tolikom količinom alkohola bio u stanju hodati, čak i voziti, neki objašnjavaju time što je riječ o osobi koja već ima puno alkoholnog staža. Koliko je napravio eventualnih prometnih nesreća, nismo doznali, no ovaj put sa 4,28 promila policija ga je zatekla u redovnoj kontroli prometa.

>>Karlovčanin sa 3,11 promila alkohola vozio moped

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije