Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DLAKU

Nekoliko minuta nakon što se ovdje fotografirao dogodilo se nešto što ga je moglo stajati života

Tybalt Peake
Foto: Facebook
1/2
10.01.2016.
u 10:24

Mladić je htio ostati duže ispod luka, ali prijatelji su ga spriječili

Mladi pustolov Tybalt Peake gotovo je završio pod ogromnom masom leda koja bi ga vjerojatno ubila.

Kako piše Wales Online, 15-godišnjak se kod grenlandske obale fotografirao ispod 100 metara visokog ledenog luka koji se srušio nakon samo devet minuta.

Peake je objasnio kako je pronašao dojmljiv luk i odlučio se fotografirati ispod njega držeći transparent neprofitne organizacije za zaštitu okoliša Protect Our Winters (Zaštitite naše zime).

- Devet ili deset minuta poslije srušio se točno gdje sam ja bio - rekao je Peake, koji bi, kaže, na tom mjestu bio ostao i duže da ga prijatelji nisu spriječili.

- Htio sam malo istraživati, ali svi su mi rekli da je to loša ideja - rekao je tinejdžer koji je prošle godine postao najmlađi Britanac koji je plovio Sjevernozapadnim prolazom.

>> Vozač izbjegao smrt skokom iz kamiona od kojeg je ostao samo smrskani lim

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vito
16:57 10.01.2016.

Nekoliko minuta nakon što se ovdje fotografirao dogodilo se nešto što ga je moglo stajati života _________________________ Da je mladi pustolov Tybalt Peake bio u to vrijeme u pustinji, ne bismo gledali ove fotografije. _______________ Da imate pametnijeg posla nene bi bili "novinar". ________ Da imam pamatnijeg posla ne bih pročitao ove glu posti i ne bih komentirao. _____________ Da krava ima muda bila bi bik.

Avatar EtTore
EtTore
07:43 11.01.2016.

kurblas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije