Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICAO NA NASILJE
Povratak na članak

Twitter neće dopustiti povratak Donaldu Trumpu: 'Kad ste uklonjeni, uklonjeni ste'

Uklanjanje Donalda Trumpa koji je imao gotovo 90 milijuna pratitelja, nije prošlo bez kritika, ni njegovih pristaša kao niti branitelja sloboda na internetu, koji su u tome vidjeli znak prevelike moći društvenih mreža.

Komentari 5

ST
Startrack
14:23 11.02.2021.

Samo dase razumije ovdje. Tvitter, facebook, amazon i takvi nisu ljevicari. Jednostavno su prepanuti da im BLM ne dodje pod prozor. Kako je svak vidio ljetos policija nece nista da radi a najmanje ono stobi trebala a toje koristiti stvarnerne metke protiv rulje. Twitter je ucjenjen i njegov vlasnik je kukavica koja se savija kako blm trazi.

VL
SO
Sotona
23:16 10.02.2021.

Ako ovo nije i za najjadnije ljude i sa malo sive mase u glavi potpuno jasno da Amerikom ne upravlja ne vlada Predsjednik USA nego neka skrivena skupina jakih nevidljivih ali uvjerljivih moćnika iz pozadine . Nešto Kao nevidljiva crnaidljiva crna masa u svemiru--- Ili kao kod Mafje samo u demokraciji oni biraju svoga poslušnika za Predsjednika koji mora da pjeva i da radi sve po njihovim notama ... Ako ne imaju fine moderne komunističke metode da ga sude da mu #zabrane# da govori javnosti fino to kažu (uklone ga ) a njegove najveće pristaše lividiraju poubijaju kad jako prosvjeduju a ostale pozatvaraju ,,izoliraju te svi Izgube radna mjesta i mogu se preseliti pod mostove ....vidjeli smo pred kraj da ni jedan sudac se ne usudi da provjerava izbornu prijevaru jer su bili svjesni svega toga ....

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
11:49 11.02.2021.

Sloboda govora nije sloboda laganja i pozivanja na nasilje.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:01 11.02.2021.

tihomire,A ti opravdavas da je Trump pozvo svje pristalice,da dodju na Kaptol i ubiju 5 neduzni ljudi,a on ih je sigurno pozvo.da ni je daobi naredbu za totalnu likvidaciju teroista koji su dosli na Kaptol,s namjerom da pocinu teror,a drustvene mreze su privatno vlastvnistvo,i one odlucuju tkoce bit vlan,a tko ne,nisu podlozne drzavnom aparatu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.