Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
97 9°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • modovisisajteMaraschino:

    malo provjerite na koliko je javnih natječaja sudjelovala ta firma... izvlačenje novca preko fiktivnih tvrtki... kako su rekli u SDP, to je radila zločinačka organizacija HDZ, a ne pošteni SDP....

  • cvikcange:

    Nisam do sad znao da ova uopće i ima majku, samo se otac spominjao. A i partner je iz jednake manjinske nakupine uppps oprostite skupine.

  • Deleted user:

    Kad je Opačićka žarila i palila Hrvatskom u u7 slučajnoj vladi slučajnog premijera, kad je zrakoplovom Vlade letjela u Dubrovnik na frizuru,l kada je svojim "zakonima" nanosila ogromnu štetu Republici Hrvtskoj onda vam ona nije niti najmanje bila "medijski zanimljiva". ... prikaži još! Danas, kad je "kod Bandića" mora se "izvjestiti javnost" i to na granama novinarstva kojeg stvarno nije vrijedno komentirati. Opačićka je meni svejednija od potrošene pelene - da netko ne bi možđda mislio kako sam njezin "fan". Majka ima na adresi svog dijeteta prijavljenu firmu - a kćerka s tim nema ništa!! Bem ti miša - pa to je na granici zločina!! Ali, ne svugdje. Moj sin ima prijavljenu firmu u Njemačkoj, u mojoj kući. Ja s tim nemam ništa. I zamislite - ni jedne jedine novine u Njemačkoj o tome već deset godina nisu "izvijestile javnost"!

Još iz rubrike Vijesti

2,7 prema Richteru

Slabiji potres kod Gline, osjetio se i u Zagrebu: 'Kuća se zdrmala'

Ozlijedio dijete i umirovljenika

Detalji teške nesreće u Splitu: Bio je pijan, netom prije skrivio je drugu nesreću i pobjegao

ODMAH TRAŽILA RAZVOD

Uočila detalj na fotki svoga supruga, šokirala je bizarna laž kojom se pokušao opravdati