Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA
Povratak na članak

Umro tijekom seksa na poslovnom putu, tvrka proglašena krivom

Niži je sud već presudio da je "seksualni odnos dio normalnog života, jednako kao tuširanje ili jedenje obroka", što je sad viši sud u glavnom gradu Francuske potvrdio

Komentari 2

DU
Deleted user
09:08 12.09.2019.

Jesenti milu bigulicu, kaj drugo reći nego da je ta presuda ultimativno moderna i ekstremo progresivna. Njome je konačno odzvonilo bračnoj vjernosti, obiteljskoj privrženosti i sličnim srednjovjekovnim nebulozama koje su se žilave vukle do današnjih dana, ali sad im jee konačno presuđeno. Francuska je opet, po tkozna koji put, pokazala koliko je avangardna te otišla ravno u kukuruz. I Hrvatska bi ju trebala slijediti, inače ostat će nepopravljivo zatucana i ognjištarski zadrta. Trgnimo se napokon, Hrvatice i Hrvati i svi građani RH.

VL
Avatar Dawniella
Dawniella
01:05 12.09.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.