Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENE NJEGOV MARLJIV RAD

Tvrtka dugogodišnjeg radnika iznenadila novim autom: 'Ovolike godine vjernosti prava su rijetkost'

Foto: Nika konstrukcije
1/2
20.09.2022.
u 12:23

– Vjerujemo kako će mu dolazak na posao odsad biti još draži i udobniji – istaknuli su iz tvrtke Nika konstrukcije

Tvrtka Nika konstrukcije, sa sjedištem u općini Petrijanec u Varaždinskoj županiji, odlučila je dugogodišnjeg zaposlenika iznenaditi novim automobilom. Kako su istaknuli, gospodin Ljubić za njih radi već 35 godina, a proslavio je i 60. rođendan. Tim povodom darovali su mu novu Škodu Octaviju. 

"Gospodin Marijan Ljubić naš je vjerni zaposlenik od prvog dana, što znači da je s nama već 35 godina! Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom – novom Škodom Octavijom", naveli su na Facebooku. 

"Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vjernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a vjerujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji", dodaju. 

Brojni su korisnici Facebooka pohvalili njihov potez. "Bravo gazda", "Svaka čast, takvih je gazdi u Hrvatskoj na prste nabrojati", "Čestitam na velikodušnosti", neki su od komentara. 

VIDEO Ove bi stvari svako kućanstvo trebalo imati za slučaj nestanka struje, vode i goriva

Komentara 2

Avatar Manolique
Manolique
13:19 20.09.2022.

a dat' mu lovu pa da si on sam izabere poklon?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije