Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao nesreću

Tužiteljstvo traži pritvor za M. Čolaka zbog smrti I. Obad

marin čolak
Boris Ščitar/PIXSELL
17.11.2010.
u 22:02

Čolak se od nesreće nalazi na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu gdje ga čuva policija.

Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, Mladen Kosijer, odlučio je da nema osnove da se Marina Čolaka pritvori zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula Ivana Obad, djevojka iz Dubrovnika. Na njegovo rješenje Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu uložilo je žalbu.

Čolak se od 5. studenoga, kada je svojim Ferrarijem skrivio nesreću na autocesti kod Bosiljeva, nalazi na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu gdje ga čuva policija. Tužiteljstvo smatra da su ostvareni svi zakonski uvjeti da se automobilističkog asa pritvori.

Komentara 7

PI
prava istina
23:26 17.11.2010.

Šta se ima tužiteljstvo žaliti na odluku suca kad u slučaju Čačića nisu tražili pritvor a isti je usmrtio dvije osobe. Koje su to sad nebuloze od strane tužiteljstva? Čolak je jednako kriv ko i Čačić (on čak i više), pa neka se oboje brane sa slobode.

DA
DarzaJ
23:31 17.11.2010.

Ovo nema veze sa prometnom nesrečom, voziti 250 nije ništa drugo nego pokušaj ubojstva ostalih sudionika u prometu. Kad će doči dan da se kaže STOP kretenima na cesti,

Avatar Milan-O
Milan-O
22:44 17.11.2010.

I Kosijer se upisa u elitno društvo:Domić,Dujmović,Singer,Lozina itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije