Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGE BRAMMERTZ:

'Tužiteljstvo se neće žaliti na puštanje Šešelja na privremenu slobodu'

Vojislav Šešelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.11.2014.
u 10:26

Jedan od razloga je što nemamo pristup medicinskoj dokumentaciji, rekao je Brammertz

Glavni tužitelj Haaškog tribunala Serge Brammertz izjavio je beogradskim Večernjim novostima kako se Tužiteljstvo neće žaliti na odluku o privremenom puštanju na slobodu vođe srpskih radikala Vojislava Šešelja.

- Tužiteljstvo se neće žaliti na odluku, iako bi to moglo. Jedan od razloga je što nemamo pristup medicinskoj dokumentaciji - rekao je Serge Brammertz dodajući kako bi Tribunal trebao kritički razmisliti o nedostacima u ovom predmetu, jer je "posljednji svjedok optužbe svjedočio u siječnju 2010. a dokaznog postupka obrane nije bilo".

Na pitanje može li Šešelj sudjelovati u političkom životu budući je jedini uvjet da ne utječe na svjedoke i žrtve, Brammertz je odgovorio kako to valja upitati suce koji su donijeli odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu.

>> Vojislav Šešelj: Ne odustajemo od ideje Velike Srbije

>> Šešelj: Rasturit ću Haaški sud. Ostavio sam zvijer da krvari!

Komentara 14

SE
sestrićna
10:48 17.11.2014.

koja politika od suda..kroje veliki kroje..

MX
Mister X
10:43 17.11.2014.

'Tužiteljstvo se neće žaliti na puštanje Šešelja na privremenu slobodu' evo vam vašega balkanca i uživajte sa njim nas je i zatvoren sve izludio ovdje u Hagu i rekli smo neka ide kvaragu ; zato smo ga poslali tamo gdje treba pa neka Vas zabavlja još malo dok može prije nego se odseli u raj ! Kako raj pa nije osuđen nije kriv a isti je kao i Mladić nema svjedoka nema dokaza da je i jednoga jedinog čovjeka ubio !!! Dobro Mladić je naredio naravno jel su njemu nadređeni naredili ... Ali Šešelj nije imao tu funkciju-pa nije mogao narediti samo je huškao javno i jako . Drugi nisu ni huškali nego su tiho naredili i derali koliko su stigli i mogli - neprijatelje. A ovaj voj-voda ima neprijatelja više u Srbiji nego bilo gdje i njima može samo da napuše !

PA
pacoje
11:03 17.11.2014.

ako nije covjek,sto je drugo !?..ali njega nece,jer je toboze tup i bolje sluzi kao drugima primjer kakav ne biti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije