Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije eksplozije u Zagrebu

Tužiteljstvo: Paraglider Vojo Blažević nije trebao biti oslobođen optužbe

Vojislav Blažević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
12.08.2015.
u 00:05

Žalba je podnesena zbog pogrešno utvrđenih činjenica i bitne povrede kaznenog postupka.

Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je žalbu na presudu paraglideru Vojislavu Blaževiću koji je oslobođen optužbe da je u siječnju 2013. postavio dvije eksplozivne naprave u Zagrebu, pri čemu je bio ugrožen život desetak osoba.

Žalba je podnesena zbog pogrešno utvrđenih činjenica i bitne povrede kaznenog postupka.     

>> Vojislav Blažević: Nisam jeo, htio sam umrijeti jer su rekli da sam ja bombaš

Komentara 7

UM
umnjak
08:43 12.08.2015.

Vojo dizao u zrak po Zagrebu, a kad je uhićen više nije bilo terorizma. Al eto, srbin je, može se mimo procedura pustiti iz zatvora.Nije Hrvat u svojoj zemlji da za njega vrijede zakoni!

GM
Gusta magla
06:44 12.08.2015.

Pa kad se zoves Vojo....to ti garantira i neka prava koja inace normalni Hrvati nemaju.

Avatar comparator
comparator
08:03 12.08.2015.

Teroristički akt mora biti sankcioniran zbog samog pravnog poretka i tu ne može biti nekih bitnih popusta. Rušenje demokratskog poretka je izuzetno opasno za cijulu naciju koja je tek ostvarila samostalnost jer joj nezadovoljici svojim individualnim političkim terorističkim nedjelima mogu stvoriti konfuziju pogotovo kad se sjetimo retorike vladajućih koji su gotovo pozivali takve spavaće na rušenje ustavnog pioretka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije