Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ KOMŠIĆ

Tužiteljstvo nije pristalo na nagodbu, suđenje u veljači

David Komšić nakon lanjske nesreće u kojoj je smrtno stradao pješak
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
18.12.2017.
u 17:24

Prema optužnici, Komšić je nesretnu djevojku ubo 73 puta, a osim toga zadao joj je još 15 reznih rana po glavi i tijelu. Nakon ubojstva se predao policiji.

Suđenje Davidu Komšiću (20), optuženom da je na izrazito okrutan način i iz bezobzirne osvete u veljači ubio bivšu djevojku Kristinu Krupljan (19), počet će 1. veljače iduće godine, odlučeno je na pripremnom ročištu na zagrebačkom Županijskom sudu.

Iako se Komšić bio voljan nagoditi s tužiteljstvom, od toge neće biti ništa jer tužiteljstvo nije pristalo na nagodbu.

Prema optužnici, Komšić je nesretnu djevojku ubo 73 puta, a osim toga zadao joj je još 15 reznih rana po glavi i tijelu. Nakon ubojstva se predao policiji.

Komentara 3

Avatar Roy Bean
Roy Bean
19:08 18.12.2017.

ma tog tupana zajedno sa njegovim starim koji ga je tako odgojio, na vješala.

TU
tudmann
18:21 18.12.2017.

Tata nepomaze tvoj novac,ako je pravna drzava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije