Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje u italiji

Tužiteljica: Berlusconi i Ruby imali su seksualni odnos

Berlusconi (1)
REUTERS/Pixsell
13.05.2013.
u 17:05

Tužiteljica Ilda Boccassini iznijela je cijeli sustav djelovanja u Berlusconijevoj vili u Arcoreu naglasivši kako su djevojke koje su dolazile na zabave za to dobivale novac, odnosno da su se prostituirale

RIM – Šest godina zatvora za Silvija Berlusconija zatražila je danas tužiteljica Ilda Boccassini u procesu u Milanu u kojem je bivši premijer optužen za maloljetničku prostituciju i zloporabu svog položaja. Jedna godina zatvora zatražena je za maloljetničku prostituciju i pet godina zatvora za iznuđivanje i zloporabu položaja.

Berlusconijeva obrana zatražila je najmanje tjedan dana za pripremu odgovora s obzirom na to da dokumentacija tužiteljstva ima gotovo 800 stranica.

Nema dvojbi da je Karima El Marough, zvana Ruby, imala spolni donos sa Silvijem Berlusconijem i da je za to dobila novac, rekla je danas u svojoj završnoj riječi tužiteljica Ilda Boccassini na procesu u kojem je bivši premijer Berlusconi optužen za maloljetničku prostituciju. Bez ikakve sumnje je da se Ruby prostituirala, Berlusconi je znao da je ona tada bila maloljetna, dodala je tužiteljica u milanskoj sudnici. Berlusconi je za plaćanje i organiziranje zabava, za kupnju automobila i stanova djevojkama... potrošio više od 18 milijuna eura.

Ilda Boccassini na početku je svoga višesatnog završnog govora kazala da se optuženiku Berlusconiju sudi na osnovi zakona o zaštiti maloljetnika koji je predložila njegova vlada najprije 2006. godine, a zatim s dodatkom 2008. godine. Optužen je da je između 14. travnja i 2. svibnja 2010. godine imao „seksualne odnose s marokanskom djevojkom Karimom El Mahroug kada je djevojka imala 17 godina“. Protiv Berlusconija je u istom procesu u kojem je optužen za maloljetničku prostituciju podnesena i optužba za zloporabu položaja jer je 27. svibnja 2010. telefonski intervenirao u policijsku postaju u Milanu kako bi se Ruby, koja je bila uhićena zbog krađe, a s obzirom na to da je bila maloljetna, povjerila vijećnici njegove stranke u Lombardiji Nicole Minetti umjesto da je se odvede u prihvatilište za maloljetnike. Inače, Minetti, bivša glavna urednica informativnog programa Berlusconijeve TV-postaje Rete4, Emilio Fede i menadžer za show biznis Lele Mora u paralelnom su procesu optuženi za posredovanje u prostituciji, odnosno poticanje na prostituciju.

Boccassini je iznijela cijeli sustav djelovanja u Berlusconijevoj vili u Arcoreu naglasivši kako su djevojke koje su dolazile na zabave za to dobivale novac, dakle prostituirale su se, a još i danas dobivaju novac. Djevojke koje su dolazile Berlusconiju i ranije su se prostituirale. Sve je bilo organizirano kako bi se seksualno zadovoljavali Berlusconijevi zahtjevi, iznijela je tužiteljica Boccassini i naglasila kako za sve što je izneseno postoje dokazi.

>> Berlusconi: Nisam imao intimne odnose s Ruby

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije