Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA NADA

Tužitelj promijenio iskaz: Ipak nema forenzičkih dokaza da je Madeleine ubijena

Maddie McCann
Foto: FindMadeleine - službena stranica
1/3
14.06.2020.
u 17:10

Policija sada traži eventualna pisma koja je slao svojim ljubavnicama i djevojkama jer je moguće da je u njima spomenuo i Maddie.

Njemački tužitelj Hans Christian Wolters koji je ranije rekao kako je Madeleine McCann najvjerojatnije mrtva te kako ju je osumnjičeni Christian Brueckner najvjerojatnije ubio ubrzo nakon otmice, sada tvrdi kako je to bilo njegovo osobno mišljenje.

Naime, Mirror piše da je tužitelj sada izjavio da su sve to špekulacije te da nemaju forenzičkih dokaza da je Maddie ubijena. Prijatelj obitelji McCann je rekao kako tužitelj nije smio izlaziti u javnost s takvim informacijama ako nije bio siguran.

Madeleine je nestala u Praia da Luzu u Portugalu 2007. godine gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da sumnjiče Nijemca Christiana Bruecknera (43) da je oteo i ubio curicu. On je između 1995. i 2007. živio u Portugalu, a nakon toga je često mijenjao mjesto prebivališta. Povremeno se vraćao u Njemačku, a povremeno je boravio u Portugalu.

Policija sada traži eventualna pisma koja je slao svojim ljubavnicama i djevojkama jer je moguće da je u njima spomenuo i Maddie. Navodno je prijateljima rekao kako zna što se dogodilo djevojčici. Istražuju ga i zbog nestanka još nekoliko djece. Christian Brueckner je trenutno u zatvoru gdje služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke, piše The Sun

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:20 15.06.2020.

Koga vise boli kuac za ovu. da je to bila neka mala hrvatica briranci nebi pisali o tome prvi dan a kamo li 10 godina poslije i to da se desilo u britaniji a kamo li u portugalu. Cuj, britanci pisu, o maloj hrvatici nestaloj u portugalu, ahahaaaa, zaboli ih ko i mene za ovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije