Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje za palež
Povratak na članak

Tužitelj: Kuću Ortynskog su zapalili Milan Bulat i pomagač

“Ne može se dokazati zločinačko udruženje, Milan Bulat sam je izveo kazneno djelo. Nitko od drugih nije ni znao što je učinio. Ako su neki od ostalih optuženika bili s njim u kontaktu i znali da je ozlijeđen, zasigurno nisu znali kako je ozlijeđen. Cijela je optužnica je iskonstruirana”, tvrdi obrana

Komentari 1

SA
sanikol
08:09 27.10.2019.

A u Njemačku su prebacili Bulata kojeg policija traži, vjerojatno posebnim avionom ili je on ipak "legalno" neopaženo prešao dvije hrvatske granice. Pitanje - KAKO?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.