Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽIO 130.000 KN
Povratak na članak

Tužio državu zbog premalih soba i nehigijenskih uvjeta u zatvoru

Žalio se, uz ostalo, da sobe u zatvoru nisu odgovarale standardima, da su bile prljave, bez dnevnog ili umjetnog svjetla, da se WC ne može prilikom korištenju zaključavati s unutarnje strane i da ne odgovara propisanim higijenskim uvjetima.

Komentari 5

BO
borcanac
14:49 21.07.2019.

Zasto mu cuvari nisu jednom tjedno masirali rebra

VL
FE
fefellerunt
15:15 21.07.2019.

Vrlo vjerojatno će dobiti sud , ako ne na našim sudovima, onda u Strasborugu , jer zapadnjačka gomila smeća više cijeni i poštuje prava kriminalca od poštenjačina. Pošteni ljudi su za njih nesposobni jer se ne usude nikoga prevariti iiti i opljačkati , posebno u Hrvatskoj . zato i jesu minimalne kazne za mnoge lopovkluke, osim ako nisu imali novca za ibvestiranje u pravosudni sustava, a ako se i dosude onda zatvor mora imati asvu infrastrukturu za lagodan život. ovo s enaranvo ne odnosi na ljud ekoji počine sitnije prekršaje, ili iz krajnjeg nehaja prouzroče štetu , e njih se smješta u ćeliju saubojicom ili dilerom, da vidi kako se treba živjeti

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:21 21.07.2019.

Pa dobro drug Enis ima pravo žalbe iako su sudovi spori vremena mu ne manjka 😁

VL
DV
dvorskaluda
08:48 22.07.2019.

Na stranicama EU može se pratiti i ovakve presude gdje EU sudovi presuđuju u korist zatvorenika u raznim zemljama i zatvorima, jer često su uvjeti zaista strašni. Ako postoji (a postoji ) propis kako i gdje se izdržava kazna, onda to tako mora biti. Ili mijenjati propise. Ima presuda u korist zatvorenika i u Hrvatskoj. Nije bitno kaj netko misli, nego što zakoni kažu. Ak je npr. neki gradonačelnik vozio pijan, on je kriv i treba odgovarati, a ne treba policajac koji ga je kaznio, dobiti otkaz. Bez obzira kaj netko mislio o policajcu i gradonačelniku.

VL
DH
dalibor.hren
18:00 21.07.2019.

Mogao je boksati bez kontakta, ali nije mogao sr.t!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.