Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodili tri

Turski borbeni zrakoplovi izveli zračne napade na položaje Islamske države u Siriji

zrakoplov
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
24.07.2015.
u 11:13

Lovci F-16 pogodili tri položaja Islamske države u Siriji, izvijestio je ured turskog premijera Ahmeta Davutoglua

Turski borbeni zrakoplovi prvi put su izveli zračne napade na položaje Islamske države u Siriji, javlja BBC.

Lovci F-16 pogodili tri položaja Islamske države u Siriji, izvijestio je ured turskog premijera Ahmeta Davutoglua.

Osim toga, njegov ured izvijestio je i da je turska policija u racijama usmjerenima protiv Islamske države i kurdskih militanata koje su izvedene diljem zemlje uhitila 251 osobu. U sklopu racija u Istanbulu je pretraženo 100 lokacija, a u racijama je sudjelovalo 5.000 policajaca.

Prema pisanju turske državne novinske agencije Anadolije, uhićene su osobe i u gradovima Ankari i Izmiru te u provinciji Sanliurfa.

>> Turski vojnik poginuo u okršaju s Islamskom državom

>> Teroristički napad: Najmanje 30 mrtvih u eksploziji u Turskoj

Komentara 11

KU
Kurciban
15:15 24.07.2015.

Baš me zanima od 251 uhićene osobe koliko je Kurda, a koliko ISIL-ovaca?!

ZI
zimerman
19:48 24.07.2015.

Od uhicenih 251 osoba su 251 kurde I ptice na grani znaju da Turska suradjuje sa Islamkom drzavom. Sve ovo se izvodi da bi se unistile Kurde jedini iskreni prijatelji zapada.

MR
mrkoje
16:21 24.07.2015.

muslimani su sve razjedinjeni, i sve su vise diskriminiraniji, upravo je ovo vrijeme koje im sluzi da vide koji su istinski a koji su onako neodlucni ili hipokrita, ovo vrijeme je vrijeme pred svijetskom velikom desavanju, budite spremni biti iznenadjenii velikim desavanjima u kojem ce svi misliti da muslimani su gotovi, a onda sledi to iznenadjenje koje istinski muslimani cekaju ,vrijeme kada ce pasti svaki zakon koji nije pravedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije