Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJELI JU 'SA STRANE'
Povratak na članak

Turska poriče da je ponizila Ursulu von der Leyen u posjetu Ankari

Neravnopravan raspored sjedenja potaknuo je na društvenim mrežama optužbe za seksizam i namjernu uvredu Komisije

Komentari 4

ZN
znam
16:07 08.04.2021.

Usporedite jucerasnju fotografiju sa onom dana 16. studenog 2015. godine, kada se turski predsjednik Erdogan susreo s tadašnjim predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom, i predsjednikom Vijeća EU, Donaldom Tuskom,gdje su bila raspoloživa tri mjesta. Erdogan je sjedio u sredini. Mnoge svjetske agencije usporedjuju te dvije fotografije.

VL
BR
Branitelj2020
05:22 09.04.2021.

Kriminalki Ursuli von derLeyen koja je kao ministrica obrane Njemačke nekažnjreno pronevjerila milione eura turski diktator sultan Erdgona je pokazao koji je njen status. Naime EU nije država već samo trgovački blok. Zato brokrate koje vode taj blok kao npr.r. Urssula nisu diplomate pa ih tako u treba tretirati. To je već napravila V.Britanija nakon Brexita koja ne priznaje diplomatski staus EU birokratima . Osim toga tako joj i treba kada se Ursula ide uvlačiti jednm diktatoru erdoganu umjesto da se zalaže da se Turskoj uvedu trgovinske sankcije.

VL
YE
Yeah
00:06 09.04.2021.

Da je faca mogla je zatraziti stolac da donesu - da nema gdje sjesti :-)))).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.