Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi u Europi
Povratak na članak

Turska odbacuje mogućnost razgovora s Kurdima, i Francuska obustavila izvoz oružja

Mi ne pregovaramo s teroristima. Jedino što ti teroristi mogu učiniti je da polože oružje, rekao je Cavusoglu.

Komentari 5

ZI
zimerman
00:53 13.10.2019.

Da pregovaraju je bila prva Trumpova opcija ,druga opcija su žestoke sankcije, treca opcija je vojno unistavanje Turske.... Ja sam za trecu opciju.

VL
PI
pop ivan tolj
01:41 13.10.2019.

to zlo od države treba razdjelit u djelove.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
04:32 13.10.2019.

A samo prije tjedan dana Vučić je ugostio Erdogana sa najvećim državnim i vojnim počastima! Došao Erdogan po naputke, kako su to "komšije" radile agresiju, ubojstva i pljačku svojim susjedima, Hrvatskoj, BiH i Republici Kosovo, 90tih prošloga stoljeća. Nije krv voda...

VL
TO
Toni66
00:20 13.10.2019.

Koje političke podvale kao žalost za Kurdima do jučerašnjim priznatima teroristima u EU koji su problem Turske kao velikog važnoga Nato saveznika do nedavno . Tramp im je rekao jesu ratovali za nas ali za lovu sve je bilo plaćenoćeno . Što bi sada trebali mi da ratujemo za njih ? Ja vjerujem da se radi o time da taj dio Sirije prepuste Turcima kao osvojeni dio Sirije a Kurdi neka nasele dublje u unutrašnjosti Sirju skupa sa teroristima islam istima . Čisto magarče nje Assada i Putina osvajanje tritorija na ovaj način.? Praktički možda je Turska ( Nato ) Kupio dio Sirije od Putina dogovorom čim čuti i dozvoli takovu igru ... Ili je svjestan da ne može ništa , možda da spasi samo rasturanje Irana ? Tko zna io čemu se radi tu sada ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.