Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV ZARAZE

Turistička zajednica Splita na Rivi organizirala dječji program i koncert

Splićani ignoriraju upozorenja Stožera, natiskali se na rivi i uživali u kavi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
14.12.2020.
u 10:38

Uz grad Zagreb najviše slučajeva od početka epidemije do danas zabilježeno je i na području Splitsko-.dalmatinske županije.

Turistička zajednica grada Splita pohvalila se na društvenim mrežama s brojnim događajima koje je organizirala ovog vikenda na splitskoj Rivi, unatoč strogim epidemiološkim mjerama i visokim brojkama slučajeva COVID-19. Naime, jučer gotovo svaki drugi testirani s područja Splitsko-dalmatinske županije bio je pozitivan.

U Splitu se jučer, kako navodi Turistička zajednica, održao prigodni dječji program kao i gastroadvent. Brojni Splićani koje je lijepo vrijeme izmamilo na ulice mogli su uživati i u koncertu koji je organizirala Zajednica. 

 

 

Podsjećamo, uz grad Zagreb najviše slučajeva od početka epidemije do danas zabilježeno je i u Splitsko-.dalmatinskoj županiji. 

Komentara 1

IV
ivan968
10:45 14.12.2020.

tako bi tribalo sve ko i prije,ko sljivi coronu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije