Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJENOS IZ SOPOTA

Turistička zajednica grada Zagreba poklanja vam Uskrsni koncert

13.04.2020.
u 17:02

Četiri člana ansambla Zagrebačkih solista (Krunoslav Marić, Mislav Pavlin – violine, Hrvoje Philips – viola, Jasen Chelfi – violončelo) izveli su izbor iz tradicionalnih uskrsnih pjesama i neke hrvatske uskrsne pjesme

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, Turistička zajednica grada Zagreba poklanja koncert uživo na Uskrsni ponedjeljak.

Uskrsni koncert dijela ansambla Zagrebačkih solista održao se bez publike i to ispred Župne crkve Tijela Kristova u Sopotu. Prijenos možete pogledati na naslovnici portala Večernjeg lista, odnosno na ovom linku, na Facebook stranicama TZGZ i Večernjeg lista kao i na radio postaji Radio Sljeme te na Z1 televiziji.

 

Četiri člana ansambla Zagrebačkih solista (Krunoslav Marić, Mislav Pavlin – violine, Hrvoje Philips – viola, Jasen Chelfi – violončelo) izvode izbor iz tradicionalnih uskrsnih pjesama:

G. F. Händel: Aleluja iz oratorija Mesija

J. S. Bach: Air

W. A. Mozart: Ave verum corpus

J. S. Bach: Jesus bleibet meine Freude

P. Mascagni: Intermezzo iz opere Cavalleria rusticane

Foto: TZGZ

te hrvatske uskrsne pjesme:

Uskrsnu Isus doista

Pjevaj hvale, Magdaleno

Na nebu zora rudi

Gospodin slavno uskrsnu

Kraljice neba

Napomena: Koncert u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba pripremljen je poštujući sve preporuke i mjere zagrebačkog Stožera civilne zaštite. 

Više informacija možete pronaći na www.infozagreb.hr

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar EUJ-
EUJ-
17:35 13.04.2020.

Čudno. Ja sam mislio da če nastupati i pjevati idol purgerskog rezervata i gazda zavičaja Milanće Bandić.

VE
verica2
20:39 13.04.2020.

Lijepo! Hvala!

Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
18:41 13.04.2020.

Hvala. A sada raspustiti tu nepotrebnu organizaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije