Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se smrzneš

Turisti izbezumljeno gledali što je curica radila dok su joj se roditelji tuširali

Tenerife
Foto: Screenshot
08.01.2020.
u 11:57

Djevojčica je ostala bez nadzora pa je izašla kroz prozor i prošetala se do balkona po uskom zidiću koji okružuje zgradu

Da djeci uistinu svašta padne na pamet i da ih ne treba ostavljati bez nadzora ni sekunde, uvjerili smo se mnogo puta, a još jednom je to dokazala djevojčica koja je snimljena u popularnom španjolskom ljetovalištu na otoku Tenerife.

Dok su joj roditelji bili pod tušem, curica je izašla kroz prozor apartmana na četvrtom katu te po zidiću koji okružuje cijelu zgradu prošetala do balkona.

Htjela je prekoračiti balkonsku ogradu, no onda se okrenula kao da ju je netko dozivao i vratila se trčeći do prozora. U jednom trenutku se spotaknula, no srećom, nije pala.

Sve su to gledali belgijski turisti iz apartmana koji se nalazio nasuprot zgrade u mjestu Playa Paraiso, a dok je otac trčao do zgrade u kojoj se sve to odvijalo njegova kći snimala je djevojčicu.

Snimka je nastala u subotu, a objavljena je na Facebook stranici I Love Tenerife.

Ključne riječi

Komentara 2

SH
Shalan
12:14 08.01.2020.

Jesu to engleski "roditelji"? Oni imaju taj običaj ići na večeru i ostaviti djecu samu... Tuširati se skupa, pustiti djecu uz otvorene prozore...

Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
13:49 08.01.2020.

Misterij nestale Madeleine McCann je upravo riješen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije