Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVANJE DIVLJIM VRSTAMA

Turčin i Bugarin u vrijeme trajnog lovostaja izlovili 520 kilograma trpova

pomorska policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
01.02.2021.
u 14:05

Trpovi su im oduzeti, a njih su dvojica kazneno prijavljeni.

Državljanin Turske (48) i državljanin Bugarske (53) kazneno su prijavljeni zbog,  kako kaže splitska policija, trgovanja divljim vrstama.

Njih je patrola pomorske policije zatekla na području Stinica kod Splita i kod  njih je našla više od 520 kilograma trpova, koji su, kaže policija, obuhvaćeni mjerom trajnog lovostaja. Trpovi su im oduzeti, a njih su dvojica kazneno prijavljeni. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
14:27 01.02.2021.

Da su pravi hrvati iz pravog hrvatskog milijeja sa pravim vezama mogli su trpove uz Boga i domoljublje jamiti, prodavati, isporućivati i sa njima obmanjivati spokojno kao svoji na svome.

Avatar Ričard
Ričard
17:15 01.02.2021.

Kerum i..., a ko je onaj drugi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije