Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽUJU OKOLNOSTI DOGAĐAJA

Tupim predmetom branila svog psa od napada drugog psa pa teže ozlijeđena

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
03.02.2021.
u 15:23

Za vlasnika drugog psa navode da je policiji za sada nepoznat

O pomalo nesvakidašnjem događaju, koji je rezultirao teškom ozljedom 65-godišnjakinje izvijestila je zagrebačka policija. Kako su priopćili, 2. veljače u 19.30 ona je u Ulici Barutanski Jarak, pokušala obraniti svog psa, od napada drugog psa.

Služila se, kako kažu u policiji, tupim predmetom. No taj tupi predmet joj je iz ruke oteo vlasnik psa koji je napao njezinog. Pri tome je žena teže ozlijeđena, a policija nije priopćila kako.

VIDEO 'Prevario nas je isti podstanar'

Za vlasnika drugog psa navode da je policiji za sada nepoznat. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, nakon čega će se znati ima li u tom događaju elemenata kaznenog djela, te ako ima kojeg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije