Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huligani s Trešnjevke

Tukli se, razbili ulazna vrata zgrade pa u hodniku aktivirali suzavac

Tučnjava na ulici
Foto: YouTube screenshot
05.05.2020.
u 10:48

Dvije osobe od napadača su se pokušale sakriti pobjegavši u zgradu, ali nasilnike to nije zaustavilo

Fizički sukob koji je rezultirao razbijanjem ulaznih vrata stambene zgrade i uporabom suzavca. Tako bi se moglo opisati ono što se dogodilo 4. svibnja oko 20.30 sati na Poljani Jurja Andrassyja na zagrebačkoj Trešnjevci.

Kako je priopćila policija, tamo se fizički sukobilo nekoliko osoba. U nekom trenutku dvije su osobe pobjegle u ulaz obližnje zgrade. Pokušavali su se spasiti od batina, no ostali su krenuli za njima te su, kažu u policiji, za sada s neutvrđenim predmetima oštetili ulazna vrata stambene zgrade, gdje su i aktivirali nadražljivi sprej. 

U policiji nisu kazali koliko se osoba međusobno tuklo, je li netko od njih uhićen, te koji su motivi sukoba. No priopćili su da će se očevid obaviti tijekom današnjeg dana.

Komentara 2

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:41 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:34 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije