Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA PRITVORENA

Tukli ga i zaključali tražeći da im vrati nepostojeći dug od 20.000 eura

28.04.2021.
u 09:45

Ta je tortura u nekom trenutku prestala, a oštećenik je  sve prijavio policiji koja je trojac uhitila

Mario A., Marijo R. i Nikola  A. sumnjiče se za  pokušaj iznude i protupravno oduzimanje  slobode zbog čega je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu  protiv njih pokrenulo istragu.

Sumnjiči ih se da su od 14. travnja 2021. do 19. travnja 2021. u Zagrebu od oštećenika tražili da im na ime nepostojećeg duga da 20.000 eura.

Dok su ga tražili novac, udarali su rukama i nogama po glavi i tijelu, a u jednom su ga trenutku zaključali u jedan kafić. Nastavili su ga tući, a jedan od osumnjičenika mu je i zaprijetio:

- Ako nam ne daš pare, ubit ću te!

Ta je tortura u nekom trenutku prestala, a oštećenik je  sve prijavio policiji koja je trojac uhitila. Tužiteljstvo je tražilo da ih se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sudac istrage  Županijskog suda u Zagrebu pritvorio ih je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, dok je prijedlog da ih se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela odbijen.

 

VIDEO: U Mađarskoj nova pravila: Cijepljene osobe u restoranima će moći biti do 23 sata, za njih se otvaraju i mjesta za zabavu


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije