Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Tuga za mladićima poginulima u nesreći: 'Teško je prihvatiti ovu tužnu vijest.  Tek što smo Vas ispratili..'

Dvoje mrtvih u prometnoj nesreći u mjestu Kožino nedaleko Zadra
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/3
20.04.2021.
u 21:30

U prometnoj nesreći, u vozilu Fiat na mjestu događaja smrtno su stradala dva mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik, izvijestila je policija

U teškoj prometnoj nesreći jučer navečer nešto prije 23 sata na državnoj cesti 306 život su izgubila dvojica mladića u dobi od 20 i 21 godinu. Strašna tragedija zaprepastila je sve, a od dvojice mladića opraštaju se na društvenim mrežama prijatelji i kolege. 

Pomorska škola Zadar na svojem Facebook profilu izrazila je sućut obitelji nesretnih mladića. 

"Vijest o tragičnom gubitku dva mlada života jutros nas je sve u školi dirnula duboko u srce. Teško je prihvatiti ovu tužnu vijest.  Tek što smo Vas ispratili iz škole i s radošću iščekivali vijesti o Vašim životnim uspjesima sad se moramo od Vas zauvijek oprostiti. 

Dragi Josipe i Nino bol koju sad osjećamo liječit ćemo lijepim uspomenama na Vas iz školskih klupa. Svaka šala, svaki đački nestašluk, svi školski "biseri" bit će naš štit od boli koju danas osjećamo. 

Ovim putem izražavamo sućut obitelji, rodbini, njihovim razredima, svim prijateljima, cijelom Zatonu i svima koji su ih imali čast poznavati", navodi se u statusu. 

 

Podsjetimo, zadarska policija ranije je objavila detalje strašne nesreće koje prenosimo u cijelosti. 

"Sinoć, 19. travnja oko 22.25 sati na cesti D-306 u mjestu Kožino dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

Prema rezultatima očevida kojim je rukovodio dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru, nesreća se dogodila kad se 18-godišnji vozač osobnog vozila marke Mercedes zadarskih registarskih oznaka kretao kolnikom Ulice Put primorja (sporednom cestom) te dolaskom do raskrižja prošao pored prometnog znaka „obavezno zaustavljanje – stop“ , ušao u navedeno raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

VIDEO:Dvoje mrtvih u prometnoj nesreći u mjestu Kožino nedaleko Zadra

Tom prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, s prednjim dijelom automobila udara u lijevi bočni dio osobnog automobila Fiat zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

Nakon sudara osobno vozilo  Fiat silazi s kolnika  i bočnim djelom udara u prometni znak i ogledalo, reklamni pano te betonski zid od kojeg se odbija te vraća na kolnik gdje se zaustavlja okrenut na bočnom dijelu.

U prometnoj nesreći, u vozilu Fiat na mjestu događaja smrtno su stradala dva mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik. U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu."

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
21:52 20.04.2021.

18 godišnjaku 10godina teške robije i doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima - pitanje tko mu je dao auto, dozvolu ako je uopće ima i tko ga je obučio da vozi - sustav školovanja vozača je katostrofalno loš u RH i svatko može dobiti dozvolu - to ne bi trebalo biti tako jer ima ljudi koji nisu sposobni upravljati vozilom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije