Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podlegla teškim ozljedama

Tuga u Novoj Gradiški: Velik broj ljudi na ispraćaju djevojčice Nikoll

Pogreb djevojčice Nikoll na gradskom groblju u Novoj Gradiški
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/17
08.04.2021.
u 15:36

Njezini su roditelji osumnjičeni za više kaznenih djela na štetu djeteta, a njezina majka i za nanošenje teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom, za što je predviđena kazna od tri do 15 godina zatvora.

Na gradskom groblju u Novoj Gradiški danas je pokopana malena Nikoll, koja je na Uskrs podlegla teškim ozljedama u Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Na posljednjem ispraćaju okupio se velik broj ljudi.

Bili su tu i njezini udomitelji koji su o malenom anđelu skrbili gotovo dvije godine, dok nije vraćena svojim biološkim roditeljima. Bila je tu i njezina baka koja ju je, dok je bila kod udomitelja, najčešće posjećivala.

Pogreb djevojčice Nikoll na gradskom groblju u Novoj Gradiški
1/17

- Pao sam na koljena i zaplakao kad sam čuo da je naša beba preminula. Ona je bila toliko dobra da je to nešto neopisivo – rekao je curičin udomitelj Branko Bojić.

Dvoipolgodišnja djevojčica preminula je od posljedica zlostavljanja i premlaćivanja. Njezini su roditelji uhićeni jer je utvrđeno da su je mjesecima zlostavljali i zanemarivali. Majku terete i za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede sa smrtnim posljedicama, za što je predviđena kazna od tri do 15 godina zatvora.

VIDEO Pogreb djevojčice Nikoll na gradskom groblju u Novoj Gradiški

Komentara 37

RI
rimac444
16:04 08.04.2021.

Brojna romska djeca žive u vrlo lošim uvjetima, jer romi prave djecu zbog dječjeg doplatka da mogu pijančevati, pušiti kockati. Nedavno je bila emisija na HRT-u gdje smo saznali da u Engleskoj oduzimaju djecu majkama odmah nakon rođenja za koje se zna da nisu u stanju pristojno odgajati i uzdržavati djecu, zato Engleskinje odlaze rađati u Francusku i druge zemlje. Koliko važnije bi to bilo za EU, na taj način bi bila zdravija, normalnija populacija i znatno manje kriminala.

SO
Sonet
16:00 08.04.2021.

Mjenjati zakon pod hitno! Kakvih 15 godina zatvora. U SADu su roditelji dobili za ubojstvo i mučenje djeteta smrtnu kaznu!

Avatar -zztop-
-zztop-
15:59 08.04.2021.

Zakon se mora mijenjati kao što je promijenjen u Srbiji, za ubojstvo maloljetnih lica, silovanje, doživotni zatvor, maknuti takve mostrume sa slobode zauvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije