Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše posla

Tuđman: Ovog tjedna nema sjednice o aferi 'Watergate'

miroslav tuđman
Davor Višnjić/PIXSELL
14.11.2012.
u 15:36

– Ne znam hoće li nam biti dosta jedna sjednica s obzirom na to da će vjerojatno rezultate trebati usuglasiti – rekao je Tuđman

Pripremamo zaključke oko afere izlista telefonskih brojeva, najavio je predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Miroslav Tuđman te dodao kako s obzirom na opseg posla ovaj tjedan sigurno neće biti sazvana sjednica odbora.

– Ne znam hoće li nam biti dosta jedna sjednica s obzirom na to da će vjerojatno te rezultate trebati usuglasiti. Materijale smo dobili, a budući da smo održali razgovore o izvješćima, imali smo i neposredni nadzor i na temelju toga pripremamo zaključke – rekao je Tuđman.

Osvrnuo se Tuđman i na presudu generalima Gotovini i Markaču najavljenu za petak.

– Želim da dođe do pravednog rješenja, iz svih ovih dokumenata, podataka, iz svega onoga što je izjavljeno, očigledno za takvu kvalifikaciju i takvu presudu kakva je prvostupanjska nema osnova. Sada, koliko će biti snage i pravne i moralne odlučnosti na Haškom sudu da se drži činjenica, to ćemo vidjeti. Pravedno je da ta kvalifikacija ne stoji, nije utemeljena, s druge strane optuženi generali ni po samoj optužnici nisu naredili ni počinili te zločine. Tako da cijeli taj institut udruženog zločinačkog pothvata, koji je izmišljotina Haškog suda, jednostavno nema pokriće – zaključio je Tuđman.

>>Karamarko otkrio odakle mu podaci o hrvatskom Watergateu

Komentara 2

DE
dejavu
16:13 14.11.2012.

dajte sjednicu , sjednica odmah , kad ce sjednica.......nema sjednice.

EU
eurobanana
19:42 14.11.2012.

Bit ce sjednica . ali radi cacica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije